Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Copertine cu brate retractabile Buzau

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Copertine cu brate retractabile

Sc Cremsor Extrem Sol Srl Distribuie si monteaza produse de protectie(solara)

Pentru mai multe detalii sunati 0756867095

• Avantajul principal al copertinelor cu brate retractabile este faptul ca nu obstructioneaza circulatia pe sub ele. Sunt recomandate a fi utilizate atat in zonele comerciale, cat si rezidentiale.

Pot fi folosite pentru umbrirea atat a teraselor, cat si a ferestrelor si vitrinelor magazinelor stradale.

• Testarea si certificarea rezistentei copertinelor la vant si ploaie reprezinta garantia cunoasterii calitatii produsului ales.
• Designul deosebit, robustetea sistemului si folosirea componentelor inoxidabile conduc la o durata de viata medie de peste 15 ani.
• Bratele retractabile sunt realizate din profile de aluminiu, vopsite in camp electrostatic.

Articulatia contine un arc interior invelit intr-un material fonoabsorbant pentru o functionare lina si silentioasa. Toate elementele sunt inoxidabile. Legatura intre cele doua componente ale fiecarui brat este realizata printr-un cablu din otel galvanizat, invelit in plastic.

• Panza este realizata dintr-un material textil de inalta tehnologie cu 3 straturi, oferind o umbra densa si asigurand protectie impotriva radiatiei UV si impotriva ploii.
• Dimensiunea recomandata este de pana la 4,00 x 2,50 m (Lungime x Proiectie).
• Actionarea sistemului se poate face atat prin intermediul unei manivele, cat si electric din telecomanda. Sistemele actionate electric pot fi accesorizate cu senzori de lumina, vant si ploaie care vor actiona copertina in mod automat, reducand riscul de deteriorare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura