Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Descriere
Pergola retractabila
Sc Cremsor Extrem Sol Srl distribuie si monteaza produse de protectie
Pergola cu structura din aluminiu si acoperis retractabil.
Pergola retractabila, se remarca prin calitatea finisajelor si dimensiunile mari. Structura din aluminiu este atent finisata in asa fel incat sa nu lase la vedere nici un accesoriu. Acesta este principalul avantaj.
Este ideala atat ca prelungire a unui spatiu comercial ( bar, cafenea, restaurant ) cat si pentru terase de locuinte.
Cu ajutorul unei pergole retractabile, nu veti mai avea probleme cu spatiul pe timpul iernii,intrucat exista posibilitatea de a se putea inchide in lateral cu perete de sticla glisanta sau sisteme de folie transparenta casetate.
Vara, atat peretii cat si acoperisul se pot retracta. Spatiul lasat deschis, poate fi apreciat de catre clienti care se vor bucura de un spatiu deschis.
Motorizarea pergolei, este asigurata de SOMFY, cel mai mare producator mondial de motoare pentru pergole. Actionarea se face cu telecomanda Somfy cu multicanal, care poate actiona in acelasi timp pana la 8 motoare diferite.
Retractarea acoperisului, se poate face in oricare parte a pergolei, in functie de nevoile locatiei.
Materialul din care este costruit acoperisul retractabil poate fi confectionat in mai multe culori, inclusiv transparent.
De asemenea, producatorii materialului sunt atent selectionati dintre cei mai mari producatori mondiali de material PVC.
Pentru scurgerea apei de ploaie, pergola retractabila dispune de un sistem brevetat de jgheaburi prin care apa se poate scurge fara nici o pierdere. Apa se poate scurge inclusiv prin stalpi, direct in canalizare.

SPECIFICATII TEHNICE

Dimensiuni maxime: 13 m / 8m
Structura: aluminiu
Trimite mesaj
Din Gura in Gura