Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Marchize retractabile

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Societatea comerciala Cremsor Extrem Sol Srl, distribuie si monteaza produse de protectie solara
Pentru mai multe detalii sunati 0756867095

- Protejeaza-te de soare si ploi cu ajutorul unei marchize retractabile pentru terase si balcon. Unul dintre cele mai eficiente moduri prin care iti poti proteja balconul sau terasa de razele soarelui sau de conditiile meteo nefavorabile, precum zapada sau ploaia este cu o marchiza retractabila, aceasta aducand numeroase avantaje acestor spatii. Ele sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate, sunt foarte rezistente si sunt alegerea optima pentru a umbri si proteja terasele, balcoanele sau verandele.
Pentru a putea satisface orice gusturi si cerinte ale clientilor, aceste marchize Marchiza retractabila pentru balcon si terasa
retractabile pentru terasa sunt disponibile intr-o gama foarte variata de armaturi, dimensiuni, automatizari si culori, astfel ca pot acoperi si proteja orice fel de suprafete si spatii, precum terasele, balcoanele, intrarile, ferestrele sau chiar gradinile.
Datorita varietatii de culori si dimensiuni, vei putea sa personalizezi marchiza pentru terasa, dandu-i o nota de originalitate, astfel incat ferestrele, terasele sau balcoanele tale sa arate exact asa cum ti-ai dorit. Mai mult decat atat, indiferent de dimensiunea spatiilor, marchizele pot fi realizate pe comanda, astfel incat acestea sa se incadreze perfect si sa te ajute la crearea unui spatiu de relaxare exact asa cum iti doresti.
Caracteristicile principale ale diverselor tipuri de marchize retractabile
O marchiza pentru terasa este o alegerea potrivita pentru protejarea acestor spatii si are numeroase caracteristici care ofera oricui suficiente motive pentru a o alege. Printre aceste caracteristici generale se pot enumera:
• Marchizele pot fi adaptate indiferent de dimensiunea terasei sau a balconului, insa, daca suprafata este mult prea mare, este recomandata montarea unui numar mai mare de marchize
• Pentru realizarea lor sunt utilizate doar materiale impermeabile si inoxidabile, de buna calitate, astfel incat sa poata avea o durata lunga de viata si sa fie foarte rezistenta la uzura
• Sunt cea mai potrivita alegere pentru protejarea teraselor si balcoanelor de soare, de radiatii UV, dar si-au dovedit eficienta si atunci cand este vorba despre ploaie sau vant.
• Datorita modului de montare, acestea ajuta atat la protejarea, cat si la valorificarea spatiului respectiv
• Datorita faptului ca pot fi personalizate in functie de preferinte, aceste marchize retractabile pot aduce o nota personala din punct de vedere estetic, reusind sa infrumuseteze aceste spatii unde sunt montate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura